Nissan X-Trail Tekna 1.6DCI 130ks AT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 101.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 130 ks
Година 2015
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање