Opel Antara Cosmo 2.2 cdti 163KS 4×4 AT6

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 153.128
Гориво Дизел
Мотор 2.2 163 ks
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање