Opel Astra SW Business Edition 1.6 CDTI 136KS

НАСКОРО
Каросерија Караван
километри 155.700
Гориво Дизел
Мотор 1.6 136 ks
Година 2017
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање