Opel Combo 1.3CDTI 90KS L1H1

Цена 8 490 €
со ДДВ
Каросерија Пикап
километри 157.000
Гориво Дизел
Мотор 1.3 90 ks
Година 2016
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање