• Пон – Пет: 08:00 – 18:00 | Сабота: 08:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Opel Corsa-e

Основни податоци
Тип на возило Хечбек
километри 537
Гориво Електрично
Мотор 136KS
Боја Бела
Прва регистрација 01/2020
Шифра бр. 33724
Дополнителна опрема