Opel Corsa Ecoflex Edition 1.3 CDTI 95ks MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 139.000
Гориво Дизел
Мотор 1.3 95 ks
Година 2016
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање