• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Opel Crossland X 1.5 D Innovation S&S 120KS AТ

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 117.000
Гориво Дизел
Мотор 1499ccm 120KS
Боја Бела
Прва регистрација 11/2019
WLTP N/A
Шифра бр. SBG004
Дополнителна опрема