Opel Insignia Business 2.0 CDTI 120KS

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 151.900
Гориво Дизел
Мотор 2.0 120 ks
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање