Opel Insignia Edition 2.0 CDTI 160KS

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 106.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 160 ks
Година 2010
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање