Opel Insignia Grand Sport Edition 1.6 CDTI 136ks MT

Opel Insignia Grand Sport Edition 1.6 CDTI 136ks MT

НАСКОРО
Каросерија Караван
километри 72000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 136 ks
Година 2017
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање