Opel Insignia ST Cosmo 2.0 CDTI 170ks AT

НАСКОРО
Каросерија Караван
километри 90631
Гориво Дизел
Мотор 2.0 170 ks
Година 2016
Боја Зелена Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање