Opel Vivaro Van 1.6 CDTI 120ks L1H1

НАСКОРО
Каросерија Комбе
километри 157.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 120 ks
Година 2016
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање