• Пон – Пет: 08:00 – 18:00 | Сабота: 08:00 – 15:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Opel Zafira 1.6 D Blueinjection 134 ks Business Edition MT 7 seater

Основни податоци
Тип на возило Моноволуменец
километри 147.040
Гориво Дизел
Мотор 1.6D 134 ks
Боја Бордо металик
Прва регистрација 02/2018
WLTP N/A
Шифра бр. 08531
Дополнителна опрема