Opel Zafira Cosmo 2.0 130ks 7 seat AT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 128.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 130 ks
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање