Opel Zafira Tourer Business 7 seat 1.6 CDTI 136ks MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 149.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 136 ks
Година 2016
Боја Махагони Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање