Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTI 170ks AT

Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTI 170ks AT

НАСКОРО
Каросерија Монуволуменец
километри 134000
Гориво Дизел
Мотор 1956ccm 170KS
Боја Црна Металик
Прва регистрација 08/2015
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање