• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Peugeot 3008 5P SUV BLUEHDI 130 S&S EAT8 ACTIVE BUSINESS

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 142.000
Гориво Дизел
Мотор 1.5 130KS
Боја Сребрена металик
Прва регистрација 01/2019
WLTP N/A
Шифра бр. 01388
Дополнителна опрема