• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Peuegot 508 Bluehdi 160GT EAT8

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 76.000
Гориво Дизел
Мотор 1997ccm 164KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 05/2020
WLTP N/A
Шифра бр. MMG024
Дополнителна опрема