• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Peuegot e- 208 Active 50kw

Основни податоци
Тип на возило Хечбек
километри 10.000
Гориво N/A
Мотор 50kwh, 136KS
Боја Бела
Прва регистрација 06/2020
WLTP 275km
Шифра бр. 45042
Дополнителна опрема