Peugeot 2008 1.6 E-Hdi 92ks AT Active

Опрема

 • ABS
 • ESP
 • Crusise Control
 • Airbag –предни,стрнанични и кровни
 • Електика на предни и задни прозорци
 • Електрично подесување на ретровизори
 • Патен компјутер
 • Клима уред
 • Дневни LED светла
 • Мултифинкционален кожен волан со комади
 • Bluetooth конекција со телефон
 • Систем за навигација
 • Радио
 • Хромирани кровни носачи
 • Isofix систем на задни седишта
Цена 9 800€
со ДДВ
Каросерија SUV
Поминати километри 154.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 92ks
Година 2015
Боја Бела