Peugeot 2008 Active Business 1.6 100KS Bluehdi MT

ABS • ESP • Airbag • Cruise Control • Eлектрика на предни прозорци • Електрично подесување на ретровизори • Мултифункционален кожен волан со команди • Isofix систем на задни седишта • Хромирани кровни носачи • Клима уред • Патен компјутер • Led дневни светла • 3D Led задни светла • Тouch Screen so USB и Bluetooth • Систем за навигација • Магленки, Паркинг сензори – задни.

Цена 11 300 €
со ДДВ
Каросерија СУВ
километри 150.900
Гориво Дизел
Мотор 1.6 100 ks
Година 2016
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање