Peugeot 2008 Active Business 1.6 Bluehdi 100ks MT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 157.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 100 KS
Година 2016
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање