• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
Sold

Peugeot 208 AFFAIRE 1.6 BLUEHDI 75 PREMIUM

Основни податоци
Тип на возило Товарно
километри 124.000
Гориво Дизел
Мотор 1560ccm 75KS
Боја Бела
Прва регистрација 03/2017
WLTP N/A
Шифра бр. 054152
Дополнителна опрема
ABS • ESP • Eлектика на предни прозорци • Tемпомат • Клима уред • Airbag Радио CD • Централно заклучување • Патен компјутер • Индикатор за пристисок во пнеуматици. • Од технички причини може да има наведено помалку/повеќе опрема.