Peugeot 208 Van 1.6 Bluehdi 75ks

НАСКОРО
Каросерија Товарно
километри 133.000
Гориво Дизел
Мотор 1560ccm 75KS
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање