Peugeot 208 Van Premium Pack 1.6 Bluehdi 75ks

Peugeot 208 Van Premium Pack 1.6 Bluehdi 75ks

НАСКОРО
Каросерија Товарно
километри 81000
Гориво Дизел
Мотор 1560ccm 75KS
Боја Бела
Прва регистрација 11/2016
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање