Peugeot 3008 Active Business 1.6 Bluehdi 120ks АТ

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 125.000
Гориво Дизел
Мотор 1560ccm 120KS
Боја Црна Металик
Прва регистрација 11/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање