Peugeot 3008 Active Business 1.6 Bluehdi 120ks S/S AT

Peugeot 3008 Active Business 1.6 Bluehdi 120ks S/S AT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 157000
Гориво Дизел
Мотор 1560ccm 120KS
Боја Бела
Прва регистрација 10/2017
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање