Peugeot 308 SW Active 1.6 Bluehdi 100ks MT

НАСКОРО
Каросерија Караван
километри 111.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 ks
Боја Сребрена Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање