Peugeot 308 SW Active Business1.6 Bluehdi 100ks MT

НАСКОРО
Каросерија Караван
километри 140.900
Гориво Дизел
Мотор 1560ccm 100KS
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање