Peugeot 508 Active Business 1.6 Bluehdi 120ks MT

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 129.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 120 ks
Година 2015
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање