Renault Megane 1.5 DCI 110ks Energy Business MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 137.583
Гориво Дизел
Година 2016
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање