• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor All-Wheel Drive 75KWh

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 81.000
Гориво Електрично
Мотор 75KWh-351ks
Боја Црна металик
Прва регистрација 07/2019
WLTP 455km
Шифра бр. 47722
Дополнителна опрема