• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
56 900€

Tesla Model 3 Performance Dual Motor AWD

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 46.100
Гориво Електрично
Мотор 75KWh 513ks
Боја Црна металик
Прва регистрација 06/2019
WLTP 455km
Шифра бр. 83421
Дополнителна опрема
Autopilot Hardware 3.0 ( APH4) – Full Self Driving FSD • Traffic Aware Cruise Control • Line Assist • Speed Assist • Audio Premium Package – Премиум аудио систем • Dual Motor All-Wheel Drive – Систем со два независни мотори со пренос на сите 4 тркала • Црн кожен еднтериер со дрво декор • Греење на предни и задни седишта • Амбиентално осветлување • Премиум ретровизори /греење /самозатемнувачки - електрохроматска технологија • Централен 15” Touch screen екран со достапност на сите контроли • Вграден систем за навигација • Bluetooth конекција • Стаклен кров - фиксен со ултравиолетова и инфраред заштита • Кожен волан • Централна конзола за остава со 4 USB порти и wireless полнач за 2 паметни телефони • LED светла - High Beam Headlights • Kamera 360 со преглед напред, надаз и странично за максимална видливост • Park Assist • Traction Control • Auto Hold •  Автоматска контрола на клима уред • 19” Aлуминиумски фелни. https://www.tesla.com/ownersmanual/model3/en_us/