• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Tesla Y Long Range Dual Motor All-Wheel Drive 75KWh

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 0
Гориво Електрично
Мотор 75 KWh-514ks
Боја Бела
Прва регистрација N/A
WLTP 435km
Шифра бр. 00000
Дополнителна опрема