Toyota Aygo 1.0 68KS AT

ABS • Airbag • Eлектрика на предни прозорци • Клима Уред • Централно заклучување • Радио cd

Цена 3 300 €
со ДДВ
Каросерија Хечбек
километри 110.000
Гориво Бензин
Мотор 1.0 68 ks
Година 2008
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање