• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
Sold

Toyota Yaris 1.0 72ks Light

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 2.000
Гориво Бензин
Мотор 998ccm 72KS
Боја Бела
Прва регистрација 09/2020
WLTP N/A
Шифра бр. 76195
Дополнителна опрема
АBS+EBD+BA - Систем за безбедност • VSC - Електронски систем за контрола на стабилноста на возилото • ЕSP -  Eлектрична серво прогресивна асистенција на воланот • 2 Фронтални и 2 странични воздушни перници за возач и совозач • Мануелна клима уред • HAC - Помош при тргнување во нагорнина • Предупредување за намален притисок во пневматици • Кожен волан и кожна опшивка на рачка од менувач • Електрично подигање на предни прозорци • USB и Bluetooth поврзување. Возилото е купено во Македонија и истото има фабричка гаранција. Регистрирано до 09/2022.