Volkswagen E-Golf 35.8kWh

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 14.900
Гориво Електрично
Мотор 136KS
Боја Сива Металик
Прва регистрација 01/2018
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање