Volkswagen Passat Comfortline Business 1.6 TDI 120KS DSG7

НАСКОРО
Каросерија Седан
километри 144.000
Гориво Дизел
Мотор 1.6 120 ks
Година 2016
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање