• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
100 000€

Volvo S90 D3 Mommentum AT

Основни податоци
Тип на возило Седан
километри 132.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 150KS
Боја Сина металик
Прва регистрација 01/2017
WLTP N/A
Шифра бр. SLG015
Дополнителна опрема