Volvo S90 D4 Geartronic Momentum

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 166.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 190 ks
Година 2016
Боја Сребрена Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање