Volvo V40 Cross Country D3 Momentum 2.0 150ks AT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 95.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 150 KS
Година 2017
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање