Opel Corsa 1.3 cdti 75ks MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 102.000
Гориво Дизел
Мотор 1.3 75KS
Година 2015
Боја Бела
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање