Volvo V40 D2 Base 2.0D 120KS MT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 145.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 120 ks
Година 2016
Боја Сива Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање