Volvo V40 D2 Business 1.6D 115KS AT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 137.400
Гориво Дизел
Мотор 1.6 115 ks
Година 2015
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање