Volvo V40 D2 Business 2.0 120ks AT

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 155.000
Гориво Дизел
Мотор 2.0 120 ks
Година 2017
Боја Црна Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање