Volvo V40 D2 Momentum Business MT

НАСКОРО
Каросерија СУВ
километри 137.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 120ks
Боја Црна Металик
Прва регистрација 03/2016
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање