Volvo V60 D2 Bisuness Geartonic

НАСКОРО
Каросерија Хечбек
километри 111.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 120KS
Боја Сребрена Металик
Финансиски Калкулатор
Цена на возило ( €)
Кам. стапка (%)
Период (месеци)
Авансно плаќање ( €)
Calculate
Месечна рата
Вкупна камата
Вкупен износ за плаќање