• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Volvo XC40 D4 Mommentum AT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 141.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 190ks
Боја Сива металик
Прва регистрација 07/2019
WLTP N/A
Шифра бр. 93654
Дополнителна опрема