• Пон – Пет: 08:00 – 17:00 | Сабота: 09:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Volvo XC60 D4 Awd Business AT

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 159.000
Гориво Дизел
Мотор 1969ccm 190KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 03/2018
WLTP N/A
Шифра бр. 94777
Дополнителна опрема