• ПОН – ПЕТ: 08:00 – 18:00 | САБОТА: 08:00 – 14:00
  • ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 125, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА
  • +389 (0) 2 2600 800
НАСКОРО

Volvo XC60 D4 AWD Geartronic Business

Основни податоци
Тип на возило СУВ
километри 103.000
Гориво N/A
Мотор 1969ccm 190KS
Боја Сива металик
Прва регистрација 02/2019
WLTP N/A
Шифра бр. MMG023
Дополнителна опрема